Συναντήσεις σε κάθε δημοτική ενότητα

06/03/2018 - 16:01

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των Τοπικών Συμβουλίων, των φορέων και δημοτών πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, συναντήσεις εργασίας στις Δημοτικές Ενότητες Γέρας, Θερμής και Μανταμάδου, παρουσία του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού αλλά και στελεχών της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΛ.

 Οι συναντήσεις αυτές, αποσκοπούσαν αφενός στην καταγραφή των προβλημάτων της κάθε περιοχής, αλλά και στην ενημέρωση για την ανάδειξη των τοπικών προτάσεων και προβλημάτων καθώς και την διεξοδική ενημέρωση για τα δρομολογηθέντα ζητήματα.

Στη βάση αυτή, ο Δήμαρχος έκανε απολογισμό των έργων που ολοκληρώθηκαν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζεται να γίνουν στις παραπάνω περιοχές, τονίζοντας πως είναι αποτέλεσμα συστηματικής και επίπονης προσπάθειας και κινούνται στην κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, τις υποδομές και το φυσικό περιβάλλον. Ο κ. Γαληνός, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι σε μια δύσκολη συγκυρία η Δημοτική Αρχή, με γνώμονα πάντα την ισόρροπη ανάπτυξη  επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους δημότες.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, από τους παρευρισκόμενους τέθηκαν ερωτήσεις και ζητήματα που τους απασχολούν, κατατέθηκαν προτάσεις για έργα και παρεμβάσεις, ενώ ο Δήμαρχος και συνεργάτες του έδωσαν αναλυτικές απαντήσεις σχετικά με τα θέματα που αναφέρθηκαν. Σύμφωνα με την ενημέρωση της δημοτικής αρχής, οι ενημερωτικές συναντήσεις, θα συνεχιστούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Λέσβου, «με γνώμονα ένα ειλικρινή διάλογο που θα επικεντρώνεται στα κυρίαρχα ζητήματα κάθε περιοχής», όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey