Η μαθητική κοινότητα του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και οι οικογένειες των παιδιών προσφέρθηκαν να ανακατασκευάσουν το σχολείο της Βρίσας

Συγκινούν οι μαθητές των Κολλεγίων Ψυχικού και Αθηνών

19/06/2017 - 11:00 Ενημερώθηκε 19/06/2017 - 11:50

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, μαθητές των Κολλεγίων Ψυχικού και Αθηνών πήραν την απόφαση να συνδράμουν με τις οικογένειές τους στην ανακατασκευή του σχολείου της Βρίσας, που υπέστη σοβαρές ζημιές μετά τον φονικό σεισμό της 12ης Ιουνίου που έπληξε τη νότια Λέσβο.

Όπως επισημαίνεται από την επίσημη ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο διευθυντής του Λυκείου στο Κολλέγιο Ψυχικού κ. Απόστολος Αθανασόπουλος ενημέρωσε για την προσφορά της μαθητικής κοινότητας του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού) για να αναλάβει όλα τα έξοδα ανακατασκευής του κτηρίου, εξασφαλίζοντας και την υλικοτεχνική υποδομή για την επαναλειτουργία του Σχολείου της Βρίσας Λέσβου.

Το Συντονιστικό Όργανο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση και ζήτησε από τον κ. Αθανασόπουλο να μεταφέρει στη μαθητική κοινότητα του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος τις θερμές ευχαριστίες, καθώς η απόφαση αυτή αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή της και παράλληλα ικανοποιεί ένα από τα σοβαρότερα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας για την επαναλειτουργία του σχολείου.

 

 Από την έντυπη έκδοση του «Εμπρός»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey