Στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών που προέκυψαν από την πανδημία

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από «το Χαμόγελο του παιδιού»

28/11/2020 - 21:43

Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ξεκινά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη προσπάθειά του να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Σε αυτή την εκστρατεία ζητά την βοήθεια όλων όσων μπορούν να συνδράμουν.

Το κάλεσμα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πιστό στην αποστολή του για κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη στην Ελλάδα, πραγματοποιεί πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες από τις οδυνηρές ανατροπές που έχει προκαλέσει η πανδημία στα νοικοκυριά και τις ακόμα πιο έντονα αρνητικές συνέπειες που έχει επιφέρει στις ήδη αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Σημειώνεται ότι το α΄ εξάμηνο 2020 καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 65,9% στον αριθμό των παιδιών και των οικογενειών με σοβαρότατα προβλήματα διαβίωσης, που υποστηρίξαμε. Συνολικά καλύψαμε τις ανάγκες 15.673 παιδιών και των οικογενειών τους.

Η στήριξη σας είναι σημαντική για να υλοποιήσουμε τις δράσεις μας και να στηρίξουμε όλες τις οικογένειες που μας χρειάζονται .

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey