Κάλεσμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα καθορίσει τη μορφή και τον τόπο λειτουργίας του ΚΔΑΠ

Στόχος η δημιουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αυτισμό στη Λέσβο

04/02/2021 - 13:46

Η σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό Λέσβου ΣΥΝ-εξέλιξη καλωσορίζει τον όμιλο ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ που στόχο έχει να δημιουργήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στην Λέσβο. Στόχος του ΚΔΑΠ είναι η κοινωνικοποίηση, η ψυχαγωγία και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών και των ενηλίκων σε πρωινή και απογευματινή βάρδια.

Οι συμμετοχές, οι περιπτώσεις των παιδιών και ο τόπος διαμονής τους θα καθορίσουν την μορφή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και την τοποθεσία (Μυτιλήνη ή Καλλονή).

Γι’ αυτό καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μαζί με το Σύλλογο ΣΥΝ-εξέλιξη Λέσβου και να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ώστε να γίνει εφικτή η λειτουργία μιας τέτοιας δομής στη Λέσβο. Προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος, θα πρέπει ο αριθμός των ενδιαφερομένων να είναι τουλάχιστον 50 . «Η Λέσβος δεν πρέπει να χάσει αυτή την ευκαιρία που παρουσιάζεται» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

 «Η ΣΥΝ-εξέλιξη εδώ και τρία χρόνια-οραματίζεται και διεκδικεί, μεταξύ των άλλων, και μια ανάλογη δομή στο νησί μας.

Δεν αναιρείται ούτε παρεμποδίζεται το έργο των ιδιωτών θεραπευτών , αφού στόχος είναι η δημιουργική απασχόληση και όχι οι θεραπευτικές συνεδρίες .των συμμετεχόντων.

Η ΣΥΝ-εξέλιξη στηρίζει και υποστηρίζει τις προθέσεις των δομών ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση και θα σταθεί αρωγός στην υλοποίηση του σχεδίου του στη Λέσβο, αφού η λειτουργία των δομών του ομίλου βασίζεται στη χρηματοδότηση από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση του γονέα».

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6975751772 – 6942283015 ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για τις δράσεις των δομών ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση ανά την Ελλάδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται στο facebook με τους διακριτικούς τίτλους:

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Λάρισας

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Καρδίτσας

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Περαία

ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση Κομοτηνή

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey