Συγκλονίζει την κοινωνία του νησιού μας η στυγερή δολοφονία της 24χρονης Ερατώς

Στους γονείς της δολοφονηθείσας η επιμέλεια της μικρής

24/05/2019 - 14:33

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της 24χρονης Ερατώς από τη στυγερή δολοφονία της κόρης τους. Με απόφαση του Εισαγγελέα όμως πήραν την επιμέλεια της μικρής της κόρης και εγγονής τους, 2,5 ετών.

Στις 11 το πρωί του Σαββάτου θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 25χρονος συζυγοκτόνος που σκότωσε εν ψυχρώ με καραμπίνα την 24χρονη εν διαστάσει γυναίκα του. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που έχουν βγει στην δημοσιότητα, την ώρα του εγκλήματος στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν το δίχρονο κοριτσάκι τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 25χρονος μετά την δολοφονία πήρε την μικρούλα και την πήγε στο πατρικό του, στο χωριό του τα Λουτρά. Εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε την 24χρονη Ερατώ.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για το έγκλημα σοκάρουν.

Όπως λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας στο newsit.gr, έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού του, από έναν φίλο της κόρης του. Την είχε πάρει τηλέφωνο λίγο πριν κοπεί το νήμα της ζωής της και άκουσε τον πυροβολισμό στο σπίτι, από το τηλέφωνο που είχε μείνει ανοιχτό. Αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της 24χρονης. 

«Εγώ πήγα στις 03.30 τα ξημερώματα στο σπίτι και είχε γίνει το συμβάν. Δεν με άφησαν να μπω μέσα. Με είχε ενημερώσει κάποιος φίλος της από τη Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε μαζί με την κόρη μου. Μιλούσε με την κόρη μου, ήταν ανοιχτό το τηλέφωνο και μου είπε ότι άκουσε πυροβολισμό. Έτρεξα εκεί και είδα την αστυνομία και δεν με άφησαν να μπω μέσα» λέει ο πατέρας της 24χρονης στο newsit.gr και συνεχίζει:
«Δεν ήταν χωρισμένοι, δεν είχαν διαζύγιο τα παιδιά. Αλλά, ήταν σε διάσταση. Είχαν προβλήματα, αλλά πού να ξέραμε ότι θα γινόταν αυτό; Το ανήλικο παιδί που είχαν αποκτήσει βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι των γονιών του δράστη. Θα πάμε το απόγευμα να το πάρουμε.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey