Για πάσης φύσεως βοηθήματα και για τις φορολογικές δηλώσεις τους

Στον Οργανισμό Αλληλεγγύης, οι σεισμοπαθείς

06/07/2017 - 15:19

Οι σεισμόπληκτοι δημότες και δημότισσες, των οποίων οι οικίες έχουν κριθεί κατεδαφιστέες, δηλαδή έχουν σημανθεί με κόκκινο, προκειμένου να βοηθηθούν στην υποβολή των δικαιολογητικών τους για τα πάσης φύσεως βοηθήματα, έχουν τη δυνατότητα δωρεάν υποβολής των φορολογικών τους δηλώσεων, δια μέσου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Μπορούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους, στην υπεύθυνη κοινωνικό λειτουργό Μαρία Βούρου, στο τηλέφωνο 22510-27501 εσωτερ. 2, προκειμένου να καθοριστεί το ραντεβού για την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης.

Επίσης, εκ μέρους του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, η πρόεδρος Αναστασία Αντωνέλλη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, ευχαριστεί για την οικονομική ενίσχυση προς τον Οργανισμό, λόγω των δαπανών που ανέλαβε για την στέγαση και σίτιση των σεισμοπαθών, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Λεσβιακής Παροικίας», «που πάντα μάς έχουν στην καρδιά και στην έγνοια τους», καθώς και την Διεύθυνση των σούπερ-μάρκετ «Σκλαβενίτης».

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey