Εκπρόσωποι των Λουτρών, του σχολείου και τον γονέων

Στον εισαγγελέα για τη δυσφήμιση

07/06/2018 - 13:02 Ενημερώθηκε 07/06/2018 - 15:00

Για την δυσφήμιση του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών στο δημοσίευμα που ήθελε η σχολική γιορτή της εκπαιδευτικής μονάδας να… «αλλάξει» το φύλο των αγοριών σε κοριτσιών και το αντίστροφο, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών, Μαμώλης Βασίλειος, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών,  Χιωτέλλη Εριφύλλη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λουτρών, Τρουλινός Θεόδωρος μετέβησαν στον Εισαγγελέα

«Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, του Συλλόγου Γονέων και των Διδασκόντων του Σχολείου, επισκεφθήκαμε τον Εισαγγελέα Μυτιλήνης και ζητήσαμε την νομική προστασία των παιδιών, των διδασκόντων, των γονέων και των συγχωριανών μας από τις δυσφημιστικές και απαράδεκτες δημοσιεύσεις που έγιναν από δύο ηλεκτρονικές εφημερίδες», σημειώνουν οι παραπάνω εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας. Θυμίζουμε ότι το σχολείο για τη γιορτή του ανεβάζει θεατρικό έργο του Αριστοφάνη.

Ο Εισαγγελέας, προσθέτει σχετική ανακοίνωση «μας άκουσε με κατανόηση και μας ενημέρωσε για τις νομικές δυνατότητες απάντησης σε τέτοια θλιβερά φαινόμενα.» Με την ευκαιρία οι τρεις εκπρόσωποι ευχαριστούν τον Περιφερειακό Δ/ντη Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β.Αιγαίου κ. Καλάργαλη Αριστείδη, την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στρατάκη  Αικατερίνη,  καθώς και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Κατσαβέλλη και Γραμματέα τον Παύλο Καλαμπόκη), για τις δημόσιες ανακοινώσεις τους οι οποίες στηλίτευσαν τα δυσφημιστικά δημοσιεύματα.

Και καταλήγουν: «Τα προβλήματα των παιδιών, των γονιών και των διδασκόντων ενδιαφέρουν άμεσα όλους τους Συγχωριανούς μας, επομένως και οι Φορείς του χωριού μας έχουν υποχρέωση να ασχολούνται καθημερινά με αυτά.»

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey