Συνάντηση Στρατάκη με Καρέκο & Καρίπη

Από την συνάντηση της κα Στρατάκη με τους κκ Καρέκο και Καρίπη Από την συνάντηση της κα Στρατάκη με τους κκ Καρέκο και Καρίπη

Στο επίκεντρο η ασφάλεια των μαθητών και ο κτιριακός έλεγχος στα σχολεία

08/12/2022 - 09:30 Ενημερώθηκε 08/12/2022 - 10:02

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία με έμφαση στο κτιριακό και στην ασφάλεια τους ήταν το κύριο αντικείμενο της συζήτησης κατά την συνάντηση, εκπροσώπων της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Αικατερίνη Στρατάκη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022.

Μάλιστα συμφωνήθηκε να ζητηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, αν δεν έχει γίνει έλεγχος των σχολείων σε σχέση με την ασφάλεια των μαθητών, να γίνει άμεσα και να προβούν στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την διασφάλιση της.

Επίσης τέθηκε η αναγκαιότητα να υπάρξει συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων που σχετίζονται με το κτιριακό πρόβλημα των σχολείων και να γίνει σχεδιασμός για την δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων στο μέλλον .

Την Ένωση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρέκος και ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Καρίπης.

Τέθηκαν ερωτήματα, στα οποία δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις, σχετικά με την ύπαρξη κενών στα σχολεία και θέματα που αφορούν χρόνια προβλήματα των σχολικών μονάδων.

Τέλος μέσα σε πνεύμα συνεργασίας ειπώθηκε να υπάρξει σχεδιασμός από κοινού εκδηλώσεων σχετικά με τα σχολεία και τους μαθητές .

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey