Στην εντατική μετά το τρομακτικό σάλτο από τον 2ο όροφο

Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου

18/04/2018 - 13:57

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από το απόγευμα της Δευτέρας με την υγεία του να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, μετά την τρομακτική του πτώση- πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού από τον δεύτερο όροφο τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Το θέμα αποκάλυψε πρώτο το emprosnet.gr ευαισθητοποιώντας δεκάδες συμπολίτες μας που έσπευσαν να δώσουν αίμα την επόμενη μέρα. Ας σημειωθεί ότι του έχουν χορηγηθεί τέσσερις μονάδες. Ωστόσο, επειδή είναι σπάνια ομάδα αίματος το Α αρνητικό, όπως είπε στο «Ε» η αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου και πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Μαρία Ζερβού, σταδιακά μπορούν να συνεχίζουν να προσέρχονται πολίτες με την ίδια ομάδα αίματος, ώστε να υπάρχει επάρκεια στο ψυγείο του Νοσοκομείου.

Και επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση μετά και την έκταση που έλαβε το πρωτόγνωρο γεγονός εξέδωσε χτες το μεσημέρι η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού αναφέροντας συνοπτικά: «Αναφορικά με τον 17χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας μετά από αναφερόμενη πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σας γνωρίζουμε ότι οι κακώσεις αντιμετωπίσθηκαν χειρουργικά και από το απόγευμα της 16ης Απριλίου νοσηλεύεται την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε σταθερή κατάσταση. Διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του».

Θυμίζουμε ότι ο 17χρονος από την πρόσκρουση στο έδαφος έσπασε το πόδι του, ενώ το προσωπικό του Νοσοκομείου σχολίαζε στο «Ε» ότι «έσπασε σε κομμάτια» και ακολούθησε πολύωρο χειρουργείο. Παράλληλα οι γιατροί διαπίστωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τι κρύβει ο υπολογιστής;

Κι ενώ έχει διαρρεύσει από την πρώτη μέρα, ότι ηθικός αυτουργός της αποτρόπαιης αυτής πτώσης είναι ένα αυτοκτονικό στην κυριολεξία «παιχνίδι» με το όνομα «μπλε φάλαινα», η αστυνομία κρατά κλειστά τα χαρτιά της σημειώνοντας ότι «εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα», χωρίς όμως να δώσει στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες. Το μόνο που έχει σχετικά σημειωθεί στο ΑΠΕ είναι ότι «ο φορητός υπολογιστής του νεαρού παραδόθηκε στην Αστυνομία και στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν οι διαδικτυακές επικοινωνίες του νεαρού πριν από την πτώση του».

Από την άλλη σύμφωνα με στελέχη του Νοσοκομείου, το Ίντερνετ φαίνεται να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την υπόθεση. Μάλιστα, έχει συζητηθεί ήδη με τους οικείους συγγενείς το ενδεχόμενο, μόλις όλα βελτιωθούν στην κατάσταση υγείας του νεαρού, να ζητηθεί συνδρομή ψυχολόγου, ώστε να παρακολουθηθεί η εξάρτηση και ο εθισμός στο διαδίκτυο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey