Με τη συμμετοχή 40 ατόμων και υπο΄την αιγίδα της Χορωδίας Animato

Σεμινάριο Μουσικής Παιδαγωγικής στη Μυτιλήνη

26/08/2019 - 12:40

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή οι εργασίες του 6ου Σεμιναρίου Μουσικής Παιδαγωγικής και Διεύθυνσης Χορωδίας που διεξήχθησαν από την περασμένη Δευτέρα στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης υπό την αιγίδα της Χορωδίας Animato. Το σεμινάριο, στο οποίο δίδαξε για έκτη συνεχόμενη χρονιά η καθηγήτρια του St. Olaf College (ΗΠΑ) Dr. Therees Hibbard, παρακολούθησαν φέτος 40 άτομα, χορωδοί και μαέστροι από Μυτιλήνη, Χίο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κύπρο.

Το σεμινάριο έκλεισε με μία ανοιχτή για το κοινό συναυλία στην Αίθουσα Τελετών του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης την Παρασκευή.

Στη συναυλία αυτή ακούστηκαν χορωδιακά έργα των Billings, Caccini, Dowland, Verdi, Franck, Powell και Δροσίτη, καθώς και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο.

Τη χορωδία, που αποτελείται από μέλη της Χορωδίας Animato και τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, διεύθυνε η διδάσκουσα και οι επιμορφούμενοι μαέστροι: Αντώνης Βερβέρης, Ελευθερία Βούλγαρη, Μαρία Ιατρίδου, Κωνσταντίνος Κακάμπουρας, Σοφία Καμαγιάννη, Χριστίνα Κατσαμάτσα, Αναστασία Κυρίτση, Χαρίκλεια Λυμπεροπούλου, Ηλιάδα Μπουμπάρη, Μαρία Ρέντιτ, Γιώργος Σιτώτης και Μαίρη Χριστοφόρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey