Βαρύ πένθος για τους Μεσοτοπίτες

Σήμερα το τελευταίο αντίο Σήμερα το τελευταίο αντίο

Σε τροχαίο «χάθηκε» η Χρύσα Καρδαρά

07/06/2018 - 13:30 Ενημερώθηκε 07/06/2018 - 14:11

Το δραστήριο μέλος του Συλλόγου Μεσοτοπιτών «Η Αναγέννηση», Χρύσα Καρδαρά που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης με τον σύζυγό της πενθούν οι απανταχού Μεσοτοπίτες. Η κηδεία του άτυχου ζευγαριού θα γίνει σήμερα στις 4.30 το απόγευμα στο Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Πιερίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στο ύψος του κόμβου Μακρύγιαλου (ρεύμα προς Αθήνα), όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 49χρονος Βάϊος, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα μεταλλικά στηθαία, όπου ακινητοποιήθηκε.

Από τα συντρίμμια του οχήματος ανασύρθηκε νεκρή η 43χρονη σύζυγος του οδηγού, Χρύσα, που φαίνεται ότι βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού. Ο 49χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου, όμως, κατέληξε λίγο αργότερα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ερευνά το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.

Θρηνούν συγγενείς και φίλοι

Για την Χρύσα αναφέρουν οι φίλοι της από τον Σύλλογο: «Ένα κορίτσι τόσο δυναμικό, τόσο αξιόλογο, η χαρά της ζωής! Το πιο ακούραστο μέλος στο συμβούλιό μας, που ήταν πάντα μέσα σε όλα, πρόθυμη, αποτελεσματική, δοτική... Η φίλη μας, που ήταν εκεί για όλους, με το χαμόγελο στα χείλη... Η Χρύσα μας... Το κενό απροσμέτρητο. Ο πόνος μας μεγάλος. Η σκέψη μας στα παιδάκια της και στην υπόλοιπη οικογένειά της. Εμείς, οι οχτώ πλέον, θα τη θυμόμαστε για πάντα με αγάπη...».

Ο πρόεδρος της Δ.Κ Μυτιλήνης Π. Πίτσιος ανέφερε πριν από λίγο: «Πριν λίγο έμαθα το αναπάντεχο αυτό γεγονός της απώλειας της Χρύσας Καρδαρά και του συζύγου της και μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Ασύλληπτο. Τόσο ξαφνικά και απρόσμενα! Μέχρι πριν λίγες ημέρες ήμασταν όλοι μαζί, με τους απόδημους Λέσβιους της Αθήνας, στα περίπτερα της Λέσβου, στις τουριστικές εκθέσεις, όπου έδινε δυναμικό παρών με τις μοναδικές λιχουδιές που έφτιαχνε με μοναδική μαεστρία. Και χωρίς την παραμικρή ανταμοιβή. Όλα μια ανιδιοτελής προσφορά για τον τόπο της, που τόσο αγαπούσε. Και εμείς σε αγαπήσαμε, απ’ το λίγο που σε γνωρίσαμε Χρύσα. Ήσουν μοναδική. Θα μας λείψεις. Αύριο θα είμαστε όλοι κοντά σου να σε χαιρετήσουμε και να σε ευχαριστήσουμε, για ό,τι πρόσφερες με παρρησία για μας. Καλό σου ταξίδι !!!»

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey