Διεκδικούν το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή εργασία

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι των παιδικών σταθμών του Δήμου

29/06/2021 - 10:01

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που κάνουν οι εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών με 3ωρη στάση εργασίας  12:00 – 15:00 την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Εκφράζει τη στήριξή του στους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών - Υπηρεσιών των Δήμων οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εργασιακή τους «ομηρία».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλύπτει συνδικαλιστικά τους εργαζόμενους των Κοινωνικών Δομών– Υπηρεσιών των Δήμων που αποφάσισαν αγωνιστικές κινητοποιήσεις για το προσεχές διάστημα.

«Αποτελεί κοινό αίτημα η αναγνώριση της κάλυψης  πάγιων και διαρκών αναγκών και η μετατροπή των συμβάσεών τους σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.)με σκοπό να σταματήσει να διαιωνίζεται η χρόνια εργασιακή τους «ομηρία»» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey