Ανακοίνωση του δήμου για την κατάσταση του οδικού δικτύου στο νησί, λόγω χιονοπτώσεων

Σε ποιούς δρόμους χρειάζονται αλυσίδες

25/02/2019 - 11:44

Σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το πρωί, ο δήμος Λέσβου , γίνεται γνωστό ότι στο δρόμο από Μεγάλη Λίμνη έως Αμπελικό, από Αγιάσο προς Πλωμάρι, αλλά και εντός του οικισμού της Αγιάσου, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Από Βασιλικά έως τη διασταύρωση της Αγιάσου, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κατά τόπους με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Από το 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Νάπης - Μανταμάδου προς Κλειού, Κάπη και Πελόπη, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Επίσης, από Φίλια προς Βατούσα, από Άντισσα προς Σίγρι, από Συκαμιά προς Λεπέτυμνο και Βαφειό, καθώς και εντός του οικισμού του Σκαλοχορίου, η κυκλοφορία γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Συνεργεία και μηχανήματα του Δήμου Λέσβου, υπό το συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Νίκου Καρασάββα, βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση και εργάζονται καταβάλλοντας το μέγιστο των προσπαθειών τους, ώστε να ομαλοποιηθεί  η κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey