Σε εξέλιξη φωτιά στην περιοχή Μόριας - Λάρσου [Vid-Pics]

22/09/2018 - 17:27 Ενημερώθηκε 02/10/2018 - 12:01

Πυρκαγιά ξέσπασε στη Μόρια, λίγο μακρύτερα από το Κέντρο Υποδοχής Ταυτοποίησης προς τη Λάρσο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, κατακαίοντας πευκόφυτη έκταση και ελαιώνες. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επίγεια και εναέρια μέσα, δίνοντας μάχη για την κατάσβεσή της. Σημαντική η βοήθεια που παρέχουν στα πεζοπόρα τμήματα τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα.
Περισσότερες πληροφορίες για το πώς ξεκίνησε η φωτιά δεν έχουν γίνει γνωστές. «Θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες που τυχόν υπάρχουν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής,  προέχει να σβήσουμε τη φωτιά» τόνισε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Νικόλαος Μπαμπάκος.

Ευτυχώς στην περιοχή επικρατεί άπνοια, που διευκολύνει τους πυροσβέστες στο έργο τους. Η φωτιά, όπως είναι εύλογο, προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της Μόριας αλλά και στους διαμένοντες στο Κέντρο, όπως και σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή την ώρα έχει τεθεί υπό  έλεγχο.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey