Προετοιμάζονται για να δεχτούν το νέο κύμα κακοκαιρίας

Σε εγρήγορση σε Μυτιλήνη και Δυτική Λέσβο λόγω «Μήδειας»

12/02/2021 - 10:14 Ενημερώθηκε 12/02/2021 - 19:34

Προετοιμάζονται σε Δυτική Λέσβο και Μυτιλήνη για την κακοκαιρία «Μήδεια» που πρόκειται να πλήξει όλη τη χώρα.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία την Κυριακή θα επικρατήσει και στην υπόλοιπη χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι και οι ισχυρές καταιγίδες.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, Γιώργο Αλεξίου, προσωπικό, μηχανήματα είναι σε διαθεσιμότητα. «Έχουμε ενημερώσει τους προέδρους των Κοινοτήτων, ο κόσμος ενημερώθηκε μέσω της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας» και πρόσθεσε : «Τα αυτοκίνητα και τα μηχανήματα είναι έτοιμα για να βγουν αν χρειαστεί» είπε σε δήλωσή του στο emprosnet.gr. Σημειώνεται ότι έγιναν και οι απαραίτητες ενέργειες σε ότι αφορά στο αλάτι.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αυτεπιστασίας, Ανδρέας Αξής, ο δήμος προετοιμάζεται για να αντιμετωπίζει το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Η βροχή της 11ης Φεβρουαρίου

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι από την χτεσινή βροχόπτωση δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα, ούτε στο Δήμο Μυτιλήνης, ούτε στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey