Μια Μυτιληνιά «plus size» μοντέλο στο Next Top Model

 Η μισή Μυτιληνιά, μισή Χιώτισσα Ειρήνη Μπουντούκη Η μισή Μυτιληνιά, μισή Χιώτισσα Ειρήνη Μπουντούκη

Σάρωσε και πέρασε στην επόμενη φάση η Ειρήνη Μπουντούκη

06/10/2018 - 23:28 Ενημερώθηκε 06/10/2018 - 23:39

Εκείνη από τη Μυτιλήνη και με καταγωγή από τη Χίο, ο σύζυγός της από την Πέτρα, μαζί με την τετράχρονη κόρη τους μένουν στη Θεσσαλονίκη. Η Ειρήνη Μπουντούκη σάρωσε στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Star Next Top Model και πέρασε στην επόμενη φάση. Η Ειρήνη είναι επαγγελματίας plus size μοντέλο, που συνεργάζεται με πρακτορεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού. Μάλιστα είναι το μοναδικό πραγματικό plus size model στην χώρα. Είναι απόφοιτη αριστούχος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ και είναι πετυχημένη επιχειρηματίας.

Στην εκκίνηση της πασαρέλας η Ε. Μπουντούκη φορά ένα μαύρο μακρύ φόρεμα

«Ο λόγος και η έμπνευση που δήλωσα συμμετοχή ήταν ότι θέλω κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή γι’ αυτό ακριβώς που είναι», τόνισε. Η κοπέλα εμφανίστηκε με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό που έγραφε «Bae Watch», μαύρες γόβες και ασημένιους κρίκους. Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα της και να πάρει το «OK», περνώντας στο bootcamp. Πέρα από την εικόνα της, το μοντέλο εντυπωσίασε και με την αυτοπεποίθηση, αλλά και με όσα θέλησε να περάσει προς τα έξω.

Η Ειρήνη έχει ιδρύσει το κίνημα «Diversity is Power», όπως δήλωσε η ίδια: «Σκοπός του κινήματος είναι κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει τον εαυτό της γι’ αυτό ακριβώς που είναι».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey