Ροδάκινα σε απόρους και σεισμοπαθείς

27/06/2017 - 15:26

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, δικαιούχος δωρεάν φρούτων, παρέλαβε και θα διανείμει 23 τόνους ροδάκινα σε απόρους και δομές πρόνοιας του Δήμου Λέσβου. «Είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την κατανόηση όλων, μιας και δόθηκαν μεγαλύτερες ποσότητες στις Δημοτικές Ενότητες που επλήγησαν από τον σεισμό», επεσήμανε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αντωνέλλη.

Διατέθηκαν ήδη έξι τόνοι για τους σεισμόπληκτους της Δ.Ε Πολιχνίτου, 3,5 τόνοι για τους σεισμοπαθείς Πλωμαρίου, και 3.000 κιλά συνολικά, στους φορείς: Παντοπωλείο Ιεράς Μητρόπολης Μυτιλήνης, Γηροκομείο Μυτιλήνης, «Σιτίζω» Καλλονής, Γηροκομείο Αγίας Παρασκευής, Συσσίτιο Ιερού Ναού Ταξιάρχη Μανταμάδου και στον Σύλλογο με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου αναμενόταν να  παραδοθούν: 7.000 κιλά συνολικά σε Δημοτικές Ενότητες -πλην Μυτιλήνης- και συνολικά 1.900 κιλά στους: Σύλλογο Πολυτέκνων Λέσβου, Δημοτικό Καταυλισμό Φιλοξενίας Προσφύγων του Καρά Τεπέ, στην «Άμπελο», «Ηλιακτίδα» και στην «Help για το Παιδί και τον Έφηβο».

Από αύριο Τρίτη έως και Πέμπτη θα γίνει η διανομή, μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων μας, για τους απόρους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Μυτιλήνης και Θερμής από τις 8.30 μέχρι τις 12.30, στο γνωστό σημείο της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ.

Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι διαθέτουν κάρτα μέλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου ή είναι ωφελούμενοι του ΚΕΑ. Για την παραλαβή απαραίτητα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους και την αντίστοιχη κάρτα ή αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey