Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Περιοχή Βορείου Αιγαίου)

Πρώτος σε ψήφους ο Ν. Χρυσάφης

05/05/2017 - 12:53

 

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Περιοχή Βορείου Αιγαίου), που πραγματοποιήθηκαν σε Λέσβο, Λήμνο, Σάμο, Χίο για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων για την ΟΣΕΑΔΕ, αντιπροσώπων στα Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λέσβου, Σάμου, Χίου και για Τοπικές Διοικούσες Επιτροπές σε Σάμο και Χίο. Πρώτος σε ψήφους για το Δ.Σ. και στους αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία ήρθε ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Χρυσάφης.

Ειδικότερα στο Δ.Σ. εκλέχθηκαν κατά σειρά σταυροδοσίας οι: Νικόλαος Χρυσάφης του Ιωάννη, Γεωργία Δεσποτέλλη του Ευστρατίου, Γεωργία Κοτουφού του Ευστρατίου, Κωνσταντίνος Βερβέρης του Δημητρίου, Ευαγγελία Αρσενοπούλου του Δημητρίου, Ιωάννης Σταμούλης του Στυλιανου, Παντελιά Ελευθερίου του Παναγιώτη. Αναπληρωματικά μέλη αναδείχθηκαν οι Ιωάννης Φασκιανουδάκης του Ευαγγέλου και Κωνσταντίνος Φάκαρος του Ευαγγέλου.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή αναδείχθηκαν οι Μερόπη Λουλαδέλλη του Χρυσοστόμου, Μαρία Λιπιώτη του Βασιλείου, Νικόλαος Αργενιώτης του Χριστόφα

Αντιπρόσωποι στην ΟΣΕΑΔΕ (Ομοσπονδία) εκλέχθηκαν οι Νικόλαος Χρυσάφης του Ιωάννη, Γεωργία Δεσποτέλλη του Ευστρατίου, Ασημίνα Κοτερού του Ιωάννη, Γεωργία Κοτουφού του Ευστρατίου, Κωνσταντίνος Βερβέρης του Δημητρίου, Γιασεμή Μονιού του Μιχαήλ, Γεώργιος Καραγιάννης του Ευστρατίου. Αναπληρωτές τους είναι οι Παντελιά Ελευθερίου του Παναγιώτη, Ιωάννης Φασκιανουδάκης του Ευαγγέλου, Μάριος Αριστείδου του Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνος Φάκαρος του Ευαγγέλου.

Αντιπρόσωποι στο Ν.Τ. Λέσβου της ΑΔΕΔΥ εκλέχθηκαν οι: Νικόλαος Χρυσάφης του Ιωάννη, Κωνσταντίνος Βερβέρης του Δημητρίου, Γεωργία Κοτουφού του Ευστρατίου με αναπληρωτές τους Ιωάννης Φασκιανουδάκης του Ευαγγέλου, Παντελιά Ελευθερίου του Παναγιώτη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey