Το πρόγραμμα της Περιφέρειας για την επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών

Πρόγραμμα εορτασμού της 24ης Οκτωβρίου

20/10/2020 - 11:00

Θα εορταστεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, η επέτειος της ίδρυσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που κοινοποιήθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης, στο Δήμο Μυτιλήνης, στην 98 ΑΔΤΕ, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Μάλιστα την ημέρα αυτή προβλέπονται και εορταστικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα σημαιοστολισμός όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. από τις 8:00 το πρωί έως τη δύση του ήλιου. Στις 11:00 το πρωί θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Άγαλμα της Ελευθερίας από τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής,  Χριστιάνα Καλογήρου, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη.

Μάλιστα θα πρέπει να μεριμνήσουν η Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης για την ιεροτελεστία, η 98 ΑΔΤΕ για τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκδήλωση, η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για την τάξη και ευκοσμία και ο Δήμος Μυτιλήνης για την εγκατάσταση της μεγαφωνικής συσκευής, καθώς και για τον ορισμό τελετάρχη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey