Ο καθηγητής του άτυχου κοριτσιού το βοήθησε καθοριστικά να βρει κουράγιο να μιλήσει για τον εφιάλτη του

Προφυλακίστηκε ο βιαστής πατέρας

12/05/2017 - 11:10 Ενημερώθηκε 12/05/2017 - 11:13

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε χθες για να απολογηθεί ο 38χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε επί δύο χρόνια τη 13χρονη κόρη του και προφυλακίστηκε, σε μια ακόμη υπόθεση που προκαλεί σοκ στην κοινωνία της Λέσβου. Ο αλβανικής καταγωγής πατέρας τεσσάρων παιδιών καταγγέλθηκε από τη μητέρα τού άτυχου κοριτσιού, που βρήκε μόλις πριν από λίγες ημέρες το κουράγιο να μιλήσει για όλα όσα υπέφερε από τις άρρωστες ορέξεις του 38χρονου πατέρα. Τα όσα έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία προκαλούν αίσθηση, ειδικά το γεγονός πως ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας, αλλά αθωώθηκε.

Κάτι λιγότερο λοιπόν από έναν χρόνο, απ’ όταν μια άλλη αθώα ψυχή βρήκε το κουράγιο να ξεσκεπάσει τη φρίκη που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι από τον ίδιο της τον πατέρα, έρχεται μια νέα καταγγελία να προβληματίσει και να σοκάρει τη Λέσβο, με τη μητέρα και σε αυτήν την περίπτωση να συναντά το παιδί της μέσα στον εφιάλτη του και να κάνει την καθοριστική καταγγελία για να ξεκινήσει τουλάχιστον το τέλος του μαρτυρίου.

 

Ασελγούσε για δύο ολόκληρα χρόνια

Η μητέρα λοιπόν του 13χρονου κοριτσιού δεν είχε αντιληφθεί μέχρι προχθές που προχώρησε στην καταγγελία τίποτα απολύτως απ’ όσα συνέβαιναν στο ίδιο της το σπίτι για δύο ολόκληρα χρόνια, με πρόσωπο κλειδί για να ξετυλιχθεί η υπόθεση να αποδεικνύεται ένας εκπαιδευτικός από το σχολείο που φοιτούσε το κορίτσι και ο οποίος παρατήρησε την περίεργη συμπεριφορά του παιδιού, ειδικά το τελευταίο διάστημα, και έδειξε ενδιαφέρον για να βοηθήσει, καταφέρνοντας σταδιακά να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μαθήτριάς του και να της δώσει το κουράγιο να διηγηθεί το δράμα της. Η αρχή λοιπόν έγινε από το σχολείο και η 13χρονη στη συνέχεια ανοίχτηκε και στη μητέρα της, η οποία δεν δίστασε στιγμή, προχωρώντας άμεσα στην καταγγελία στην Ασφάλεια Μυτιλήνης. Εξάλλου, ο 38χρονος είχε… παρελθόν με μια ακόμη υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας, αλλά αθωώθηκε.

Εντωμεταξύ, μετά την αναπόφευκτη δημοσιότητα που πήρε το θέμα που «έσκασε» από προχθές, βγαίνουν καθημερινά μαρτυρίες από ανθρώπους που ζούσαν από κοντά τον κατηγορούμενο στο χωριό αλλά και την οικογένειά του που προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό, καθώς οι περιγραφές τους για το προφίλ του 38χρονου δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα διαταραγμένης προσωπικότητας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey