Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας

Πορτοκάλια και μανταρίνια στους δικαιούχους

05/12/2017 - 19:21

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα, 42.800 κιλά πορτοκάλια και μανταρίνια ως δικαιούχος του παλαιού (2012) Προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κατά τόπους η παράδοση τους σε όλες τις δημοτικές ενότητες και σε κοινωνικούς φορείς προκειμένου να διανεμηθούν, υπ’ ευθύνη τους, σε όσους επιθυμούν να παραλάβουν και οι οποίοι απαραίτητα πρέπει να είναι δικαιούχοι του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ ή κάτοχοι Κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Για τους κατοίκους της Μυτιλήνης, Αγίας Μαρίνας, Αλυφαντών, Αφάλωνα, Παναγιούδας Παμφίλων, Πληγωνίου, Πυργί και Ταξιάρχη Καγιανίου, δικαιούχους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ ή κατόχους της Κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου, η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, από τις 8.30 έως τις 12.30 στις εγκαταστάσεις της ΕΨΥΠΑΛ, στον Καρά Τεπέ.

Όσοι θέλουν να παραλάβουν, πρέπει να έχουν μαζί τους την Κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λέσβου ή αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey