Τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν το σώμα στο Άγαλμα της Ελευθερίας

Πνίγηκε χειμερινή κολυμβήτρια στην Μυτιλήνη

19/12/2022 - 14:00 Ενημερώθηκε 20/12/2022 - 09:50

Τραγική κατάληξη είχε μία 55χρονη από την Μυτιλήνη που την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 επιχείρησε να κολυμπήσει στην περιοχή της Φυκιότρυπας, όπως είθισται από τους χειμερινούς κολυμβητές της πόλης.

Η χειμερινή κολυμβήτρια παρασύρθηκε από τους δυνατούς κυματισμούς που σχηματίστηκαν λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης με τα στελέχη του Λιμενικού να προσπαθήσουν να εντοπίσουν την γυναίκα τόσο από την θάλασσα με σκάφος, όσο και παράκτια με αυτοκίνητο. Τελικά το σώμα της 55χρονης εντοπίστηκε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στο άγαλμα της Ελευθερίας. Η 55χρονη, φορούσε βατραχοπέδιλα, ένδειξη που σηματοδοτεί ότι πήγε στο σημείο για να κολυμπήσει. Μετά τον εντοπισμό από τα στελέχη του Λιμενικού μεταφέρθηκε άμεσα στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαγνώστηκε ο θάνατός της.

Το δελτίο του Λιμεναρχείου

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, είχε κοινοποιήσει δελτίο Τύπου, στο οποίο σημείωνε ότι σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία την Δευτέρα 19-12-2022 για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα πνέουν άνεμοι ΒΑ 6-8  BF (μποφόρ) και στα Νότια θα πνέουν άνεμοι Β-ΒΔ 4-6 BF ενισχυμένοι πολύ γρήγορα έως 7 BF και από το απόγευμα τοπικά 8 BF.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey