«Έφυγε» απροσδόκητα ο ιδιοκτήτης της «Κάβα Σάντο» Κώστας Μουτζούρης

Πικρή απώλεια

22/10/2021 - 11:45 Ενημερώθηκε 23/10/2021 - 11:03

Ένας αγαπητός άνθρωπος που με την επαγγελματική του δραστηριότητα κοσμούσε την τοπική αγορά έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή. Ο γνωστός έμπορος της Μυτιλήνης, ιδιοκτήτης της επιχείρησης χονδρικής και λιανικής πώλησης ποτών με την επωνυμία «Κάβα Σάντο»,  ο Κώστας Μουτζούρης, σκοτώθηκε χθες εξαιτίας πτώσης από σκάλα μέσα στο ίδιο του το μαγαζί.

Ο από κάθε άποψη πετυχημένος αυτός επαγγελματίας και συμπαθής οικογενειάρχης και άνθρωπος δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Έχοντας σπουδάσει μαθηματικός, δεν οχυρώθηκε πίσω από την ταμπέλα του «αδιόριστου» αλλά επέλεξε να δώσει τη δύσκολη μάχη στο στίβο του εμπορίου.

Αρχές της δεκαετίας του 90 ξεκίνησε από ένα μικρό μαγαζάκι πίσω από την πλατεία της Γαρδένιας στη Χρυσομαλλούσα, αντιπροσώπευσης και εμπορίας αλκοολούχων ποτών. Βλέποντας από τότε μακριά, επέλεξε να ξεκινήσει αντιπροσωπεύοντας τα εν πολλοίς άγνωστα τότε και περιζήτητα διεθνώς σήμερα κρασιά του Συνεταιρισμού Σαντορίνης, γι αυτό και η επωνυμία της επιχείρησης ήταν «κάβα Σάντο» και με αυτήν πορεύθηκε μέχρι σήμερα.

Σύντομα επεκτάθηκε σε όλη τη γκάμα ποτών και αναψυκτικών καθιστώντας την επιχείρησή του leader στην τοπική αγορά. Καθόλου τυχαία, κράτησε το σλόγκαν με το οποίο ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα «Κάβα Σάντο - πάντα με φίλους». Γιατί η αλήθεια είναι πως έχοντας ακρίβεια ελβετικού ρολογιού στις συναλλαγές του παράλληλα με την ανθρωπιά που τον διέκρινε, ο Κώστας δεν είχε απλά πελάτες αλλά φίλους σε όλη την αγορά.

Το «Ε» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη γυναίκα του Βασιλική και στα παιδιά του και τους εύχεται τούτη τη δύσκολη ώρα κουράγιο και να ζήσουν πολλά χρόνια να θυμούνται τον εξαιρετικό αυτόν άνθρωπο.

 «Ε»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey