O Ιάσων Πιπίνης γράφει για τον Ηλία Νικολακόπουλο

«Όταν ο Ηλίας Νικολακόπουλος συνάντησε τους Μεσοτοπίτες»

06/07/2022 - 08:30

Στην συνεργασία του αλλά και στη γνωριμία που είχε με τον Ηλία Νικολακόπουλο, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, αναφέρεται ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από το Μεσότοπο κ. Ιάσων Πιπίνης.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο, θυμίζει την συνάντηση που είχε ο κορυφαίος εκλογολόγος με τους Μεσοτοπίτες, στο Σύλλογο Μεσοτοπιτών Λέσβου «Η Αναγέννηση» στην Αθήνα, πριν από λίγα χρόνια, όταν συμμετείχε ως ομιλητής στην παρουσίαση βιβλίου του κ. Πιπίνη για τη Λατινική Αμερική. Εκεί ο αγαπητός δημοσκόπος συνομίλησε με Μεσοτοπίτες, άκουσε πολλά στοιχεία για την ιστορία του χωριού, ενώ ενημερώθηκε και για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

«Με τον Ηλία Νικολακόπουλο συνυπήρξαμε στο "MEGA Channel" για πολλά χρόνια, όταν εγώ εργαζόμουν ως δημοσιογράφος, ενώ μου έκανε την τιμή να μιλήσει για το βιβλίο μου "Το Πείραμα της Λατινικής Αμερικής", στην παρουσίαση που έγινε στο Σύλλογο Μεσοτοπιτών Λέσβου "Η Αναγέννηση", παίρνοντας, με την ευκαιρία αυτή, και ένα μικρό δείγμα της φιλοξενίας των Μεσοτοπιτών. Δεν θα ξεχάσω πως, όταν του ζήτησα να είναι στο πάνελ, μου είπε αμέσως "ναι", χωρίς δεύτερη σκέψη», αναφέρει ο κ. Πιπίνης και προσθέτει:

 «Ο Ηλίας Νικολακόπουλος υπήρξε κορυφαίος πολιτικός αναλυτής αλλά και ακαδημαϊκός, μεταξύ άλλων. Είχε μια ψύχραιμη ματιά για τα γεγονότα. Το όνομα του συνυφασμένο με τις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την αιφνίδια απώλεια του», καταλήγει ο κ. Πιπίνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey