Φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο «κίνδυνος-θάνατος» να μας καταπιεί η γη, δεν υποστηρίζεται από τα σχετικά μέτρα… πρόληψης

Οι νταλίκες πάνε και έρχονται στην Αερ. Γιανναρέλλη!

13/03/2018 - 15:38 Ενημερώθηκε 13/03/2018 - 18:04

Αν δεν μπορεί να εξασφαλιστεί ούτε η απαγόρευση της διέλευσης των βαρέων οχημάτων επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη, εύλογα ο καθένας μπορεί και να προβληματίζεται για το πώς θα προχωρήσει ένα πολύπλοκο έργο σαν κι αυτό που απαιτεί η αντικατάσταση του αγωγού ομβρίων στην περιοχή, αλλά και για το αν πράγματι υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος να… ανοίξει η γη και να μας καταπιεί στην επίμαχη οδό! Η αφορμή για την επιστροφή της «Γιανναρρέλλη» στην επικαιρότητα, έρχεται από την καταγγελία-παρέμβαση ενός εκ των επιχειρηματιών επί της οδού, ο οποίος με φωτογραφίες αποδεικνύει πως η απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων από εκεί, όχι μόνο δεν ισχύει, αντίθετα γίνεται κατά κόρον! Αφού μόνο χθες, διέσχισαν την οδό που υποτίθεται ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει να… ανοίξει και να καταπιεί την περιοχή, οκτώ στρατιωτικά οχήματα και τρεις νταλίκες!

Στην καταγγελία-παρέμβασή του μάλιστα, ο επιχειρηματίας απευθύνει επί τη ευκαιρία και ερώτημα προς τη δημοτική αρχή, που έχει επιβάλλει την απαγόρευση της διέλευσης των βαρέων οχημάτων, το… εύλογο: Για το αν πράγματι ισχύει η επικινδυνότητα του δρόμου, που έχει υπογραμμιστεί και από το πρόσφατο πόρισμα του (δικού μας Παραρτήματος) του Τεχνικού Επιμελητηρίου! Γιατί είναι φυσικό έως και να αμφισβητείται το ότι ο δρόμος κινδυνεύει να υποχωρήσει, εάν η διέλευση μέχρι και νταλίκας φορτωμένης με ερπυστριοφόρο χωματουργικό όχημα γίνεται ανεμπόδιστα και χωρίς την… αγωνία δήμου και Τροχαίας Μυτιλήνης!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey