Δωρεά εργαλείων αξίας 2000 ευρώ από Φαρμακευτικό Σύλλογο και ΣΥΦΑ

Ο Παναγιώτης Ψυχάς θα συνεχίσει να ζει και μέσα από την Καρδιολογική κλινική

10/02/2021 - 13:12 Ενημερώθηκε 11/02/2021 - 10:30

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολο Βαλτά καιτον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου κ. Βασίλειο Καμίνης, οι οποίοι, εκ μέρους του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου,προσήλθαν στο Νοσοκομείο και προσέφεραν στην Καρδιολογική Κλινική του,εις μνήμη του Φαρμακοποιού και μέλους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Παναγιώτη Ψύχα, τα παρακάτω είδη:

2 ογκομετρικές αντλίες έγχυσης φαρμάκων, 3 παλμικά οξύμετρα δαχτύλου, κατάλληλο και για παιδιατρική χρήση και 4 Ψηφιακά Υπεραυτόματα Πιεσόμετρα Μπράτσου, για ΑνίχνευσηΚολπικής Μαρμαρυγής.

"Η προσφορά αυτή, εν μέσω της πανδημίας Covid-19, συμβάλειουσιαστικά στη συνεχή προσπάθεια μας για την ανανέωση τουιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας, αποδεικνύοντας ότιαυτές οι ενέργειες μας δίνουν δύναμη και μας κάνουν να αισθανόμαστε ότιστον καθημερινό μας αγώνα, για την προάσπιση του αγαθού της υγείας, δενείμαστε μόνοι" αναφέρει σε δήλωσή του ο κ.Καμπούρης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey