Του τοποθετήθηκαν δύο στεντ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο

16/08/2021 - 17:48

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη σήμερα ισχαιμικό επεισόδιο και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Αγία Όλγα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο και βρίσκεται στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Ωστόσο, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Τον αντικαθιστά ο Βασίλειος Παπαγεωργίου

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey