Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάλλης είναι αυτός που "εγκαινιάζει" την νέα καμπάνια προβολής του κυβερνητικού έργου

Ο Γ. Πάλλης στην καμπάνια για τη φαρμακευτική κάνναβη [vid]

06/03/2018 - 11:58

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάλλης είναι αυτός που "εγκαινιάζει" την νέα καμπάνια προβολής του κυβερνητικού έργου.

Η καμπάνια, που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, με την παρουσίαση μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, πλευρών της πολιτικής της κυβέρνησης, τα οποία τελείωναν με τον πρωθυπουργό να λέει "είναι δίκαιο και έγινε πράξη" τώρα επεκτείνεται.

Οπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου, ο Υπουργός Επικρατείας Χ. Βερναρδάκης "

"Σε μια εποχή που ο πολιτικός αντίλογος είναι προλήψεις και δεισιδαιμονίες, είναι αναγκαίο να προβάλλεται ο ορθός λόγος. Το στοιχειώδες.
Η καμπάνια λοιπόν επεκτείνεται.
Με την παρουσία βουλευτών, υπουργών και άλλων προσώπων της κυβέρνησης, θα παρουσιάζονται όλα εκείνα τα ζητήματα που απασχολούν και αφορούν την κοινωνία.
Με στέρεα επιχειρήματα, ορθολογική προσέγγιση και ευκρίνεια.
Η έναρξη της νέας επικοινωνιακής κατεύθυνσης ξεκινά την αναγκαιότητα χρήσης της φαρμακευτικής κάνναβης. Ενώ η επιστήμη έχει αναγνωρίσει τη σημασία και τα οφέλη της, ενώ διεθνώς έχει τεθεί στις υπηρεσίες της ιατρικής, ενώ ασθενείς στην Ελλάδα που τη χρειάζονται τη στερούνται, η αντιπολίτευση ξόρκισε στη βουλή τη φαρμακευτική κάνναβη με κομπογιαννίτικο λόγο. Αμάθεια και η ειρωνεία ήταν η συνεισφορά της.
Ευτυχώς για τους ασθενείς που το νομοσχέδιο ψηφίστηκε.
Είναι λογικό και δεν αλλάζει"

Στο μόλις δίλεπτο βίντεο, ο Γ. Πάλλης, μιλάει για την αναγκαιότητα της φαρμακευτικής χρήσης της κάνναβης και το νομοσχέδιο που συζητήθηκε και ψηφίστηκε πρόσφατα στη βουλή.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey