Νέα διοίκηση με ιεράρχηση επιλογών

21/06/2018 - 17:33 Ενημερώθηκε 22/06/2018 - 18:21

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοίκηση του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, που ανέδειξε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του. Οι εργασίες της πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, σε καλό και δημιουργικό κλίμα, το Σάββατο 16 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΗΠΕ είναι: Πρόεδρος: Ευάγγελος Αθανασίου (Νέοι Αγώνες, Ηπείρου), Αντιπρόεδρος: Ελένη Διαφωνίδου (Εμπρός Ξάνθης), Γραμματέας: Γιώργος Κατσαΐτης (Καθημερινή Ενημέρωση, Κερκύρας), Ταμίας: Κωνσταντούλα (Νάντια) Σαμαρά (Συνείδηση, Αγρινίου) και Κοσμήτορας: Παρασκευάς Περάκης, (Χανιώτικα Νέα).

Ως αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. εκλέχτηκαν οι Κων/νος Μπούθας (Ημερησία Βεροίας), Χριστιάνα Χιώτη (Λακωνικός Τύπος) και Εμμανουήλ Λασκαράκης (Γνώμη Αλεξανδρούπολης).

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Εμμανουήλ Χαλκιαδάκης (Ρεθεμνιώτικα Νέα) και Νατάσα Βαφειάδου (Παρατηρητής της Θράκης).

 

Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων

Στην ιεράρχηση των επιλογών της νέας Διοίκησης για τη διετία της θητείας της 2018-2020, ξεχωρίζουν:

Η αναβάθμιση του περιφερειακού Τύπου, η ισχυροποίηση, η διεύρυνση του Συνδέσμου και η ψηφιακή αναβάθμιση της συνεργασίας των μελών του.

Η ωρίμανση της εγκεκριμένης από παλαιότερες και την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, πρόταση για την ίδρυση Επιμελητηρίου στον χώρο του Τύπου και της Μαζικής Επικοινωνίας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος για την κατάρτιση των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Η παρακολούθηση της προσφυγής του ΣΗΠΕ για το φόρο 2% επί του τζίρου των περιφερειακών εφημερίδων

Η αποκατάσταση της διεθνούς παρουσίας του ΣΗΠΕ στο πλαίσιο λειτουργίας της Παγκόσμιας Ένωσης Εφημερίδων και Εκδοτών Ειδήσεων (WAN-IFRA), της οποίας είναι παλαιό μέλος.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey