Κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα Θερμής και Μανταμάδου για πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη δημιουργία δομών ένα χρόνο μετά τα επεισόδια στη Καράβα

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με φόντο το μεταναστευτικό

23/02/2021 - 14:49

Οι επιτροπές αγώνα Θερμής και Μανταμάδου, προγραμματίζουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή την όπως σημειώνεται : «επέτειο αντίστασης του Λεσβιακού λαού απέναντι στην έλευση των δυνάμεων κατοχής των ΜΑΤ, για την επιβολή δημιουργίας υπερδομής στο νησί». Οι επιτροπές αγώνα καλούν το λεσβιακό λαό να συμμετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας.

Σημεία συγκέντρωσης θα είναι η διασταύρωση της Γέρας στη περιοχή της Λάρσου και η διασταύρωση Μόριας – Παναγιούδας (νεκροταφείο Παναγιούδας). Οι δύο φάλαγγες, όπως αναφέρεται, θα συναντηθούν στην Παναγιούδα και θα καταλήξουν στην Παγανή μέσω του κέντρου της Μυτιλήνης.

Σκοπός της πορείας είναι: «η αφύπνιση όλου του Λεσβιακού Λαού στα δόλια σχέδια της κυβέρνησης, την μετατροπή δηλαδή του νησιού μας σε μόνιμη αποθήκη ψυχών εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι των νησιών μας» και ακολούθως σημειώνεται: «Δεν θέλουμε να κυβερνάνε τη Λέσβο μας η Ύπατη Αρμοστεία και οι Μ.Κ.Ο.! Δεν θέλουμε να γίνουμε ξένοι στον ίδιο τον τόπο μας!».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey