Συλλήψεις δυο αλλοδαπών από το Λιμεναρχείο στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Μετέφεραν επτά κιλά κάνναβη με πλοίο της γραμμής

13/03/2019 - 11:57 Ενημερώθηκε 13/03/2019 - 13:31

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση  από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει ταξιδιωτική  βαλίτσα περιέχουσα μια  πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών και εκατόν πενήντα τριών γραμμαρίων  (3. 153,00gr).

Πέρα από το παραπάνω περιστατικό υπήρξε και δεύτερη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, τις πρωινές ώρες χθες, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση  από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός Ι.Χ.Ε. οχήματος, ιδιοκτησίας έτερου προσώπου, οκτώ  πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, επιμελώς κρυμμένες κάτω από τον αερόσακο του συνοδηγού, συνολικού βάρους τριών κιλών, εννιακοσίων εξήντα επτά  γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (3. 967,1 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση,  κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey