Εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Μέρες Χριστουγεννιάτικες για τα παιδιά της Κυψέλης

27/12/2022 - 08:00 Ενημερώθηκε 27/12/2022 - 10:21

To Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη εορτή του στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η εορτή περιελάμβανε ποιήματα, κάλαντα, χορευτικό και θεατρικό σκετς με τα παιδιά της Κυψέλης να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε και δεν ήταν άλλο από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που ήταν η καλύτερη ανταμοιβή τους.

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μάριο Λέλεκα για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα μας ο οποίος διευθύνοντας τις χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Μυστεγνιώτες» και Λουτροπόλεως Θερμής, όπου με τη συμμετοχή τους έκαναν ακόμα πιο όμορφη τη γιορτή μας. Επίσης, ευχαριστούμε και την κ. Παπάλα Βρανά Μαρία, που στάθηκε αρωγός στην εκδήλωση μας.

Θα ήταν παράλειψη μας, να μην ευχαριστήσουμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, που μας παραχώρησε το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας και συνέβαλε τα μέγιστα στη πραγματοποίηση της γιορτής μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας κ. Στρατή Κύτελη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παναγιώτη Τσακύρη, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Δήμητρα Αλεξανδρή, την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Γώμου-Πρωτογεράκη Καλλιόπη, τον Διοικητή του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Δημήτρη Παραδέλλη, τον Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ και τους αντιπροσώπους από την αστυνομία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους Αν κάποιος διέφυγε της προσοχής μας, ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη» αναφέρει η διευθύντρια Βάγια Αλατερού και προσθέτει ακολούθως: «Όμως πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τους ανώνυμους συντοπίτες μας που μας τίμησαν και με την παρουσία τους και μας έδωσαν το μήνυμα να συνεχίσουμε το έργο μας προς όφελος των παιδιών μας.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία, αγάπη και ευτυχία. Η νέα χρονιά που σε λίγες μέρες θα ανατείλει, να αφήσει πίσω της τις δυσάρεστες στιγμές της απελθούσας και το ξεκίνημα της να είναι ελπιδοφόρο και ειρηνικό».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey