«Έφυγε» ο Ασωματιανός Μανόλης Κοντέλλης

Μεγάλη απώλεια

26/11/2018 - 12:26 Ενημερώθηκε 26/11/2018 - 12:33

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών μια μεγάλη προσωπικότητα της Λέσβου, ένας σπουδαίος και συνάμα σεμνός άνθρωπος, ο Ασωματιανός την καταγωγή επιχειρηματίας Μανόλης Κοντέλλης.

Με πολύχρονη απόλυτα πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα (ήταν ο Πρόεδρος του ομίλου της γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων με την επωνυμία FORD - ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ) δεν ξέχασε καμιά στιγμή τις ρίζες του, βοηθώντας με συνεχείς χορηγίες τη Λέσβο, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του τον Ασώματο. Αλλά και σε προσωπική βάση, βοήθησε επαγγελματικά και οικονομικά δεκάδες συμπατριώτες μας, πάντα με σεμνότητα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, επιλέγοντας συνειδητά τους χαμηλούς τόνους και την αποφυγή δημοσιότητας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος επί της Λεωφόρου Αμαλίας στην Αθήνα, ενώ αύριο θα ταφεί στην αγαπημένη του γενέτειρα στον  Ασώματο όπως ήταν η επιθυμία του, όπου και θα ψαλεί τρισάγιο στον τάφο του.

Οι συντάκτες και το προσωπικό του Εμπρός, συμμετέχουν ολόψυχα στο πένθος όλης της Λεσβιακή κοινωνίας και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του αείμνηστου Μανόλη Κοντέλλη.

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Εμμανουήλ Κοντέλλη, ενός πρωτοπόρου επιχειρηματία με πολυσχιδή δράση. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άνθρωπος που σε όλη του τη ζωή έμεινε στενά συνδεδεμένος με την γενέθλια γη του τον Ασώματο και το νησί του τη Λέσβο, στα οποία προσέφερε πολλές ευεργεσίες και δωρεές, τις περισσότερες φορές μάλιστα ζητώντας να μην ανακοινωθεί το όνομα του.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια του και ευχόμαστε να είναι γεροί, να τον θυμούνται και να τιμούν τη μνήμη του».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey