Υπό έλεγχο η κατάσταση σε Δυτική Λέσβο και Μυτιλήνη

Με τσουχτερό κρύο και έντονους ανέμους έκανε την εμφάνισή της η Μήδεια στη Λέσβο

15/02/2021 - 10:15 Ενημερώθηκε 15/02/2021 - 12:22

Με τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις ανέμους κάνει μέχρι τώρα έντονη την παρουσία της στη Λέσβο η Μήδεια, ενώ τα χιόνια που έχουν πέσει στα ορεινά έως σήμερα, δεν είναι του μεγέθους της κακοκαιρίας που είχε εκδηλωθεί πρόσφατα με έντονες χιονοπτώσεις.

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, ωστόσο υπάρχει παγετός σε ορισμένα σημεία και για το λόγο αυτό οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ωστόσο σημειώνεται ότι αλατιέρες βρίσκονται στα σημεία που έχει εμφανιστεί.

Σε όλη την Δημοτική Ενότητα Μανταμάδου, πλην του Μανταμάδου, δηλαδή Κάπη, Πελόπη, Κλειού, Υψηλομέτωπο και από Συκαμιά, Λεπέτυμνο, Άργενο, Βαφειό υπάρχουν τα προβλήματα λόγω χιονιά σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Ανδρέα Αξή. Λίγο χιόνι έχει πέσει στη Στύψη και πιο μικρά προβλήματα εντοπίζονται σε Φίλια, Σκαλοχώρι, Ανεμότια, Βατούσα.

«Δε είναι όπως ήταν τις άλλες φορές» είπε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης, Μιχάλης Φραντζέσκος, ο οποίος τόνισε ότι η όλη κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο. Έχει πέσει αλάτι στις περιοχές Αγιάσου και Αμπελικού, Ραντάρ και Δάφνη. Ακόμη πάγος υπήρχε στα χωριά Μεγαλοχώρι, Νεοχώρι, ωστόσο και αυτό αντιμετωπίστηκε, όπως είπε ο κ. Φραντζέσκος, με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων. «Είχαμε άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και με τις εθελοντικές ομάδες» και πρόσθεσε ότι το κύμα κακοκαιρίας δεν ήταν του μεγέθους που το περίμεναν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey