Εορταστικό γεύμα από τον Οργανισμό Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου

Ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε εορταστικό γεύμα με τους απόρους, που διοργάνωσε η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε εορταστικό γεύμα με τους απόρους, που διοργάνωσε η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Με τους απόρους ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

03/01/2018 - 14:36

Από την Αντιδημαρχία και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου διοργανώθηκε και φέτος πρωτοχρονιάτικη γιορτή, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, για τους απόρους δικαιούχους σίτισης του Οργανισμού. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ, Αλκαίου 18, στη Μυτιλήνη, με εορταστικό γεύμα, κρασί, κοπή βασιλόπιτας και γλυκά. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη και ο Αντιδήμαρχος Αυτεπιστασίας και Καθημερινότητας του Πολίτη Γιάννης Αμπουλός.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή χρονιά, με δύναμη και υγεία και αισιοδοξία. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Λέσβου δίνει ιδιαίτερο βάρος στον εξαιρετικά σημαντικό τομέα της κοινωνικής πολιτικής, αφού αναμφίβολα είναι απολύτως απαραίτητος στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Επίσης, ο κ. Γαληνός συνεχάρη την Αντιδήμαρχο Αναστασία Αντωνέλλη και τους συνεργάτες της για το πολύ σημαντικό και πολυποίκιλο έργο του Οργανισμού και την υλοποίηση συνεχώς νέων, πρωτοπόρων δράσεων.

 

Η Αν. Αντωνέλλη

Με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Αναστασία Αντωνέλλη τόνισε:

«Όπως κάθε Πρωτοχρονιά, έτσι και εφέτος είμαστε σήμερα μαζί με τους ωφελούμενους του δωρεάν συσσιτίου που λειτουργούμε ως Δήμος, συμβολικά, από την πρώτη μέρα του χρόνου και για όλο τον χρόνο φυσικά, γιατί για εμάς το πρόβλημα της φτώχειας των δημοτών μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε. Εύχομαι Υγεία, Δύναμη και Αγάπη σε όλους για το 2018. Για το 2017 που πέρασε εκφράζουμε ένα Μεγάλο Δημόσιο Ευχαριστώ στην επιχείρηση κέτερινγκ του κ. Τζανέτου, η οποία ήταν χορηγός της σίτισης των απόρων Δημοτών μας, χωρίς τη χορηγία της οποίας (λόγω αλλαγής της νομοθεσίας περί προμηθειών και του χάους που αυτή επέφερε) θα ήταν σχεδόν αδύνατη η πραγματοποίηση του συσσιτίου μας. Για το αίσθημα της Κοινωνικής Ευθύνης και της Αλληλεγγύης της επιχείρησης τους συγχαίρουμε εκ μέρους όλων».

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey