Καταγγελία για περιστατικό στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ

«Με έβγαλαν έξω από το λεωφορείο» Φωτογραφία Αρχείου: Ανδρονίκη Κουτσαβλή

«Με έβγαλαν έξω από το λεωφορείο»

07/09/2022 - 20:00 Ενημερώθηκε 07/09/2022 - 18:54

Την αγανάκτησή του εκφράζει επιβάτης των υπεραστικών ΚΤΕΛ κάνοντας λόγο για ανορθόδοξη μεταχείριση από οδηγό.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Νικόλας Βαξεβάνης στο «Ε», την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 11:45 π.μ. κατά το δρομολόγιο Καλλονή Μυτιλήνη, ο οδηγός δεν επέτρεψε στον επιβάτη να πάρει στο εσωτερικό του λεωφορείου χειραποσκευή. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Βαξεβάνης εναπόθεσε στο χώρο αποθήκευσης του λεωφορείου την μία αποσκευή και θέλησε κατά την επιβίβασή του να έχει μαζί του την δεύτερη που εσώκλειε χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Ο οδηγός του επισήμανε ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί με την δεύτερη αποσκευή. Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών και ο οδηγός έβγαλε την πρώτη αποσκευή από τον χώρο αποθήκευσης του λεωφορείου γεγονός που ανάγκασε τον επιβάτη να κατέβει από το λεωφορείο για να πάρει τα πράγματά του. Εν συνεχεία ο οδηγός του λεωφορείου έφυγε και σύμφωνα με τον κ. Βαξεβάνη παραλίγο να τον χτυπήσει. Ο ίδιος έκανε έγγραφη αναφορά στην διοίκηση των ΚΤΕΛ ζητώντας –και του δόθηκε- το αντίτιμο που κατέβαλε σε ταξί προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του την Μυτιλήνη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι στο λεωφορείο υπήρχαν επιβάτες που είχαν μαζί τους αποσκευές αναλόγου μεγέθους με την δική του και διαμαρτύρεται για το ότι δεν του επετράπηκε να έχει και εκείνος την δική του.

Στον αντίλογο

Στον αντίλογο ο Πρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Λέσβου, Χρήστος Παράσχου, μιλώντας στο «Ε» είπε ότι απαγορεύονται οι αποσκευές εντός του λεωφορείου καθώς πρέπει η έξοδος των επιβατών σε περίπτωση ανάγκης να μην εμποδίζεται. «Αν πάρουν 40 επιβάτες ο καθένας στο εσωτερικό του λεωφορείου σακβουαγιάζ και –ο μη γένοιτο – συμβεί και πρέπει να βγουν έξω από το όχημα καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα». Ακόμη ισχυρίστηκε ότι ο οδηγός προέτρεψε τον επιβάτη να κρατήσει μαζί του τυχόν σημαντικά έγγραφα και αντικείμενα και να βάλει την αποσκευή του στον χώρο αποθήκευσης, γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στον επιβάτη ο οποίος, σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου άρχισε να μιλάει έντονα προσβάλλοντάς τον. Η Διοίκηση των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Λέσβου, δεν επιρρίπτει ευθύνες για το συγκεκριμένο περιστατικό στον οδηγό του λεοφωρείου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey