Για την «υποδοχή» του πρωθυπουργού

Λουκέτα και άδειοι δρόμοι[Pics]

04/05/2018 - 14:35 Ενημερώθηκε 04/05/2018 - 16:28

Με άδειους δρόμους, κλειστά καταστήματα και καφετέριες από το πρωί χτες η Λέσβος «υποδέχονταν» τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ξεκίνησε από τη Λήμνο για να πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία του στη Λέσβο το βράδυ, στο αίθριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Ανοιχτοί οι δρόμοι το πρωί, αλλά από νωρίς το απόγευμα η περιοχή γύρω από τη ΓΓΑ έκλεινε ασφυκτικά με κλούβες των ΜΑΤ στα στενά. Παράλληλα συνεχίζονταν κανονικά οι συνεδρίες τόσο στο κτήριο της ΓΓΑ, όσο και στο κτήριο της Λέσχης Αξιωματικών. Παλλεσβιακή ανταπόκριση υπήρξε στο κάλεσμα των φορέων για λουκέτο στα καταστήματα, ενώ από τις 12 το μεσημέρι έκλεισαν οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας. Στις 6 το απόγευμα τα χωριά της Μόριας και της Παναγιούδας, τα οποία έχουν εκφράσει επανειλημμένα τη δυσαρέσκειά τους για το προσφυγικό, αφού το ΚΥΤ βρίσκεται δίπλα τους, έδωσαν ραντεβού για να μεταβούν με πορεία στην πλατεία Σαπφούς. Εκεί βρίσκονταν ήδη η συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, ενώ στις 7 προσέρχονταν οι «διαδηλωτές» των φορέων και του Επιμελητηρίου.

Άδεια και η Ερμού, κλειστά όλα τα καταστήματα και στα Λαδάδικα.

Αδειοι οι δρόμοι της πόλης

Ούτε σουβλάκι δεν έβρισκε κανείς!

Έξω από τη ΓΓΑ, από νωρίς συγκεντρώθηκε αστυνομική δύναμη το πρωί, ενώ κλούβες έκλεισαν το δρόμο για τη ΓΓΑ από την προκυμαία

Αν και αρκετοί απεργούσαν, δεν μπορούσαν να πιουν ούτε καφέ, αφού οι καφετέριες ήταν όλες κλειστές

Για την είσοδο στο κτήριο της ΓΓΑ απαιτούνταν σωματικός έλεγχος, χωρίς ωστόσο να απαιτείται και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Γερανός της Αστυνομίας βρίσκονταν σε «επιφυλακή» για τυχόν εμπόδια στο δρόμο του πρωθυπουργού για την κεντρική του ομιλία.

Κλούβες έκλεισαν το δρόμο για τη ΓΓΑ από την προκυμαία

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey