Μετράει αντίστροφα ο χρόνος

Lockdown τέλος

13/05/2021 - 08:11

Γύρισε ανάποδα πια η κλεψύδρα για το lockdown και από αύριο τα SMS ο περιορισμός στις μετακινήσεις, τα ραντεβού στο λιανεμπόριο «τελειώνουν».

Ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος, παρουσίασε χθες τον… χάρτη της ελευθερίας και την επιστροφή στην κανονικότητα και ανακοίνωσε ότι από αύριο 14 Μαΐου λέμε «αντίο» στα SMS στο 13030 για μετακινήσεις και στο 1332 για το λιανεμπόριο, ενώ όλοι μπορούν να πάνε ελεύθερα από νομό σε νομό, χωρίς περιορισμούς. Επίσης το ωράριο κυκλοφορίας επεκτείνεται ως τις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα. Βέβαια, θα συνεχίσει να απαγορεύεται για όλο τον Μάιο η μουσική στα καταστήματα εστίασης και στα καφέ.

Με «όπλο» το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του κορωνοϊού που προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αλλά και τα θετικά μηνύματα που ήρθαν από το πρόσφατο «ξεκλείδωμα» της εστίασης, των οργανωμένων παραλιών, των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων, φροντιστηρίων, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων άναψε το πράσινο φως για την άρση του lockdown. Ετσι το «λουκέτο» βγαίνει και η χώρα απελευθερώνεται, ενώ μέσα σε όλα ανοίγει και ο τουρισμός με τον αρμόδιο υπουργό Χάρη Θεοχάρη να αναμένεται να κάνει σήμερα ανακοινώσεις για το θέμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey