«Τα πήρε και τα σήκωσε» η πρόσφατη κακοκαιρία

Ξεριζώθηκε ο πλάτανος στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου – Χωρίς ρεύμα Πέτρα και Μόλυβος [Vid]

21/05/2021 - 10:04 Ενημερώθηκε 21/05/2021 - 12:55

Πεσμένα δέντρα και κλαδιά άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε τη Λέσβο τα ξημερώματα. Προβλήματα από καταπτώσεις σπασμένων δέντρων και κλαδιών, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Δημήτρη Μαλλιαρό, έχουν εκδηλωθεί σε όλο το οδικό δίκτυο.

«Κάποια προβλήματα παρουσιάζονται στην Βόρεια πλευρά του νησιού λόγω των δυνατών ανέμων» είπε Μαλλιαρό και πρόσθεσε το Λεκανοπέδιο της Καλλονής, ο Μανταμάδος, τα Παράκοιλα και τα Δάφια  είναι οι περιοχές που σύμφωνα με τον κ. Μαλλιαρό γνώρισαν τα περισσότερα προβλήματα.

Στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου ξεριζώθηκε ο πλάτανος που υπήρχε στην αριστερή πλευρά του αύλειου χώρου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εξοπλισμός τουριστικών καταστημάτων, σε περιοχές όπως η Άναξος, έχει παρασυρθεί  ή και καταστραφεί  λόγω του αέρα.

Στην Πέτρα ξηλώθηκαν εξέδρες από τουριστικά καταστήματα, πλημμύρισαν πολλά σπίτια. Μάλιστα χωρίς ρεύμα έχει μείνει Πέτρα Μόλυβος, όπου αναμένεται συνεργείο της ΔΕΗ.

 «Υπάρχουν οχήματα της πυροσβεστικής με μηχανήματα όπου κάνουν τις κοπές των κλαδιών για να ελευθερωθεί το οδικό δίκτυο, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου βρίσκεται στο δρόμο από το πρωί συντονιζόμαστε με Πυροσβεστική, Αστυνομία και άλλους φορείς για να αποκαταστήσουμε τα προβλήματα» είπε σε δήλωσή του ο κ. Μαλλιαρός.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey