ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Κοντά στους πλημμυροπαθείς

23/11/2017 - 19:11

H Τράπεζα Πειραιώς, με αίσθημα ευθύνης, θα σταθεί στο πλευρό των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο Αττικής, καθώς και τη Σύμη, επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της πως με ευαισθησία θα ανταποκριθεί άμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της.

Το δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας βρίσκεται στη διάθεση ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων στις πληγείσες περιοχές και είναι έτοιμο να παράσχει ενημέρωση και συνδρομή σε όσους το χρειάζονται.

 

Αναπροσαρμογή επιτοκίων

Επιπρόσθετα, η Τράπεζα Πειραιώς προχωρά στην αναπροσαρμογή των καταθετικών επιτοκίων επιλεγμένων μισθοδοτικών της προϊόντων. Η μείωση στο σύνολο των μισθοδοτικών λογαριασμών ανέρχεται μεσοσταθμικά σε 0,08% [8 μονάδες βάσης].

Σημειώνεται ότι τα επιτόκια των υπόλοιπων λογαριασμών ταμιευτηρίου, τρεχούμενων και αποταμιευτικών, παραμένουν αμετάβλητα. Οι ανωτέρω αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα επιτόκια μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων, καθώς και στην ιστοσελίδα της τράπεζας www.piraeusbank.gr.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey