Ανακοίνωση Συλλόγου Μεριδιούχων Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου για τα σενάρια αναβολής της δίκης

«Καμία αναβολή στην δίκη και παραγραφή σκανδάλων της Συνεταιριστικής Λέσβου – Λήμνου»

03/08/2022 - 14:30 Ενημερώθηκε 03/08/2022 - 15:27

Ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου, με αφορμή τα σενάρια αναβολής της πολύκροτης δίκης, καλεί με ανακοίνωση του την Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην υπάρξει αναβολή στην απονομή δικαιοσύνης και να μην γίνει καμία παραγραφή των σκανδάλων της Συνεταιριστικής Τράπεζας. «Απαιτούμε να πληρώσουν την ζημιά της Τράπεζας οι ένοχοι και όχι οι μέτοχοι» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση:

«Πληροφορούμαστε από τον  τοπικό  τύπο  ότι η μεγάλη δίκη των πολλών σκανδάλων που χρεοκόπησαν την Συνεταιριστική μας Τράπεζα ενδέχεται να διακοπεί.

Ο σύλλογος Μεριδιούχων παρακολουθεί  με αγωνία και ανησυχία αυτές τις εξελίξεις λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου.

Σε καμία περίπτωση δεν μας βρίσκει σύμφωνους μια νέα αναβολή ή ακόμη και μια  επανέναρξη της δίκης στο βαθύ μέλλον με κίνδυνο παραγραφών.

Φτάνει η πολύχρονη καθυστέρηση (από το 2004 χρονολογούνται σκάνδαλα) που μπορεί  να οδηγήσει και σε παραγραφή.

Επιτέλους  να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις παρανομίες , τις ατασθαλίες και τα σκάνδαλα που χρεοκόπησαν την τράπεζα. Έχασαν άδικα χρήματα και περιούσιες ολοι οι μεριδιούχοι, επειδή κάποιοι δεν τηρούσαν τα νόμιμα.

Καμία αναβολή στην απονομή της δικαιοσύνης.

Καμία παραγραφή των σκανδάλων της Συνεταιριστικής Τράπεζας.

ΖΗΤΑΜΕ ΞΑΝΑ   η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδώσει ακέραιες τις ευθύνες στους υπεύθυνους των σκανδάλων που οδήγησαν στην χρεωκοπία της Συνεταιριστικής τράπεζας χωρίς άλλη αναβολή, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς καμία παραγραφή.

  Απαιτούμε να πληρώσουν την ζημιά της Τράπεζας οι ένοχοι και όχι οι μέτοχοι».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey