Καλύτερο ορεινό θέρετρο στη νότια Ευρώπη!

07/12/2017 - 12:19

Μεγάλη διάκριση για το ξενοδοχείο του Μυτιληνιού Ολυμπιονίκη Κώστα Κεντέρη  στα Ζαγοροχώρια. Το Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, το οποίο «τρέχει» ο ίδιος και η σύζυγός του Έλσα Έξαρχου αποτέλεσε τον πρεσβευτή του ελληνικού ορεινού τουρισμού στα «World Luxury Hotel Awards 2017».

Το πολυτελές ξενοδοχείο ψηφίσθηκε ως το καλύτερο ορεινό θέρετρο στη νότια Ευρώπη,  σε μια φαντασμαγορική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Kulm» του St. Moritz στην Ελβετία. Τα παγκόσμια βραβεία καλύφθηκαν τηλεοπτικά από το κανάλι France24, ενώ περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψήφισαν σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων, επιλέγοντας τους  νικητές. Τo βραβείο παρέλαβε η Έλσα Έξαρχου - Κεντέρη, σύζυγος του Ολυμπιονίκη και hotel manager του Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa.

Το κτίσμα, που σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο πολυτελείς προορισμούς στην Ελλάδα, ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Κώστα Κεντέρη. Ανακαινίστηκε το 2007, με κοινή επένδυση του ζευγαριού. Για το σκοπό αυτό, πέτρες έφτασαν από τα Ιωάννινα σμιλευμένες από έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι ήρθαν αποκλειστικά από την Αλβανία και τη Ρουμανία.

Το «Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa» αποτελείται από τέσσερα κτίρια. Είναι ανοικτό όλο τον χρόνο, διαθέτοντας 29 δωμάτια και σουίτες, χώρους σπα με σάουνα, χαμάμ και πισίνα. Η διακόσμησή του είναι εντυπωσιακή, με καμπυλωτές πλαστικές καρέκλες, γυάλινα τραπέζια και μπαμπού λεπτομέρειες που φέρουν τις υπογραφές των πιο γνωστών designers του εξωτερικού.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey