Μια ακόμα δράση από τον Φυσιολατρικό – Ανθρωπιστικό Σύλλογος Μανταμάδου “Ηλιαχτίδα”

Η 4η Ποδηλατάδα στην Παραλία Μανταμάδου

19/06/2019 - 13:19

Ο Φυσιολατρικός – Ανθρωπιστικός σύλλογος Μανταμάδου “Ηλιαχτίδα” διοργανώνει την 4η Ποδηλατάδα - Παραλίας Μανταμάδου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την καθιερωμένη καλοκαιρινή συνάντηση των φίλων του ποδηλάτου έχει ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 29 Ιουλίου στα τηλεφωνά της Ηλιαχτίδας  2253061005 - 6937156885.

Πλούσια δώρα, ποδήλατα, ποδηλατικά κράνη, και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες στην ποδηλατάδα.

Με τα ποδήλατα σας μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία, παίρνοντας σημαία εκκίνησης την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 10:00 στην Παραλία Μανταμάδου. Τρείς διαδρομές για όλες τις ηλικίες.

«Μικροί και μεγάλοι, ελατέ να διαδώσετε μαζί μας το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εναλλακτικού τρόπου μετακίνησης στο νησί μας» σημειώνει ο Σύλλογος.

«Είναι μια ευκαιρία, μέσω της άθλησης, της παρέας, της διασκέδασης, και του καλοκαιριού που έρχεται ν' ανταμώσουμε, να γνωρίσουμε, για όσους δεν ξέρουν, τις όμορφες παραλίες του Μανταμάδου, και να κερδίσουμε φανταστικά δώρα» μας είπε η πρόεδρος του Συλλόγου “Ηλιαχτίδα”, Φωτεινή Κοντάρα, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Καταλάβουμε όλοι τη χρησιμότητα του ποδηλάτου και της εναλλακτικής μορφής μετακίνησης».

Η ιδέα της κάθε εκδήλωσης που διοργανώνει ο σύλλογος Μανταμάδου “Ηλιαχτίδα”, είναι με την σκέψη να προβάλουν ότι καλύτερο έχει ο τόπος μας, τα φυσικά πανέμορφα τοπία, τα εξαιρετικά προϊόντα, τη κοινωνική ευαισθησία των κατοίκων και την ανάδειξη του πολιτισμού του χωριού τους.

«Ο σύλλογός μας απευθύνεται σ' όλους τους σύγχρονους ανθρώπους που αισθάνονται νέοι και θέλουν ν' αποδράσουν λίγο από τους δύσκολους και αγχωτικούς ρυθμούς της ζωής» σημείωσε.

Στόχος του συλλόγου είναι να κάνει γνωστά μέρη και τοποθεσίες του χωριού του Μανταμάδου, μοναδικά σε φυσική ομορφιά, που μέσα τους κρύβουν την πολιτιστική κληρονομιά και την παράδοσή.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey