Με ποιο κανάλι έκλεισε συμφωνία;

Έρχεται σε πρωινή εκπομπή η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

25/07/2021 - 09:43

Όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει! Ο λόγος για την Μαργαρίτα Νικολαΐδη την νικήτρια του MasterChef 5, η οποία νίκησε στον τελικό τον Διονύσιο Σαρακίνη.

Κι αυτό καθώς η πρώτη των πρώτων στο τελευταίο MasterChef Μαργαρίτα Νικολαΐδη θα παραμείνει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και την επόμενη περίοδο μέσω εκπομπής μαγειρικής!

Πρόσφατα η Μαργαρίτα δέχτηκε επίσημη πρόταση από το Star Channel (το κανάλι που άλλωστε πρόβαλλε το ριάλιτι μαγειρικής) ώστε να αναλάβει τη στήλη μαγειρικής της πρωινής εκπομπής που θα πάρει τη θέση της Φωλιάς των Κου Κου από τη νέα σεζόν.

Οι λόγοι που το κανάλι την επέλεξε είναι οι εξής. Πρώτων είναι μια πολύ συμπαθητική και εξωστρεφής φυσιογνωμία η οποία άρεσε στην πλειοψηφία του ελληνικού κοινού.

Ο περισσότερος κόσμος ήθελε εκείνη να είναι η νικήτρια του παιχνιδιού, όπως και τελικά έγινε. Έτσι διαθέτει ένα δυναμικό κοινό που την ακολουθεί και στα social media.

Παράλληλα πρόκειται για ένα «φρέσκο» πρόσωπο, κάτι το οποίο οι Έλληνες τηλεθεατές προτιμούν να δουν από άλλα που έχουν «καεί» βγαίνοντας στο γυαλί εδώ και χρόνια.

Σε αυτά ποντάρουν στο κανάλι του Star επιλέγοντας τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη στην πρωινή εκπομπή όπου θα έχει το «ένθετο» της μαγειρικής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey