Ποικίλες εκδηλώσεις και με πληθώρα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους

Εντυπωσιακό το σπίτι του Άη-Βασίλη στην Καλλονή!

22/12/2018 - 15:32 Ενημερώθηκε 22/12/2018 - 16:31

Ξεχωριστά τα φετινά Χριστούγεννα στην Καλλονή με το «Σπίτι του Αη Βασίλη» και πλούσιες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ξεκίνησαν στο Κεντρικό Πάρκο Καλλονής, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο «Σπίτι του Άη Βασίλη», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λέσβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Δημοτική Ενότητα Καλλονής, οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού, η ΑΔΕΛ και οι Σύλλογοι της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής.

Χθες το απόγευμα, σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Σπιτιού του Αη Βασίλη». Το καλωσόρισμα έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλλονής Ιγνάτη Καραθεοδώρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία των εκδηλώσεων, με ευχαριστίες και ευχές σε όλους για καλές γιορτές.

Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, συνεχάρη θερμά τους διοργανωτές, τους συλλόγους, τους εθελοντές και όλους τους Καλλονιάτες που «αγκάλιασαν» αυτές τις εκδηλώσεις και βοήθησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν για να είναι τόσο λαμπρές, πρωτοποριακές και εξαιρετικά επιτυχημένες, κάτι που αποδεικνύεται και με την πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου σ’ αυτές. «Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση να βρίσκομαι σήμερα εδώ κοντά σας και φυσικά για την προσπάθεια που κάνατε με το υπέροχο αυτό αποτέλεσμα. Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Εύχομαι από καρδιάς, χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά, να περάσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και του χρόνου να μας προσκαλέσετε και πάλι εδώ, αλλά τότε ως Δήμος Καλλονής πλέον», είπε ο κ. Γαληνός.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους Καλλονιάτες και τους εθελοντές που ένωσαν τις δυνάμεις τους και κατόρθωσαν να προσφέρουν πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις και ευχήθηκε χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους.

Ακολούθησε ή αντίστροφη μέτρηση και η φωταγώγηση του σπιτιού και αμέσως μετά η άφιξη του Αη Βασίλη σε μια γυαλιστερή άμαξα με δυο λευκά άλογα. Τον υποδέχθηκαν όλοι με χαμόγελα και ενθουσιασμό και μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καλλονής Μιχάλη Ταμβακέλλη, μπήκε στο φωταγωγημένο σπίτι του. Εκεί μαζί με τη νεραΐδα, τα ξωτικά του και τον χιονάνθρωπο, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους, ενώ τη βραδιά έκαναν ακόμα πιο λαμπερή τα εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Η εκδήλωση που κατά γενική ομολογία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και προκάλεσε τα θετικά σχόλια όλων των παρευρισκομένων για την πρωτοτυπία και την άψογη οργάνωση, πλαισιώθηκε με face painting, παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, μουσική, τραγούδια, χορούς ενώ προσφέρονταν κρασί και ζεστή σοκολάτα. Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο σπίτι του Άη Βασίλη, στο Πάρκο Καλλονής, θα διαρκέσουν έως 21 Ιανουαρίου 2019, με ποικίλο πρόγραμμα και πληθώρα δραστηριοτήτων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey