τριήμερο πρόγραμμα αρχικής εκπαίδευσης 11 νέων βαθμοφόρων από τα Προσκοπικά Συστήματα της Μυτιλήνης και του Μολύβου

Ένας Δεκέμβρης γεμάτος προσκοπικές δράσεις! [pics]

10/12/2018 - 14:15

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο πρόγραμμα αρχικής εκπαίδευσης 11 νέων βαθμοφόρων από τα Προσκοπικά Συστήματα της Μυτιλήνης και του Μολύβου. Οι νέοι βαθμοφόροι της Προσκοπικής Κίνησης μυήθηκαν στα πρώτα μυστικά της Προσκοπικής εκπαίδευσης ώστε να ξεκινήσουν να παράγουν καλό Προσκοπικό πρόγραμμα στα τμήματα τους.

Την ίδια ώρα οι Πρόσκοποι όλων των ηλικιών, Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές ζουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό από πλευράς δράσεων Δεκέμβριο.

Με διήμερες αποδράσεις στον Πολιχνίτο η 2ης Αγέλη, με επισκέψεις στην παλαιοντολογική Αιγηίδα και τα δηνοφήρια της η 3η Αγέλη, με διήμερη εκδρομή στην ορεινή Λαφιώνα η 5η Ομάδα και ανάβαση στην Ουτζά η 2η Ομάδα. Ενώ οι Ανιχνευτές εξερευνούν αρχαίους δρόμους στο Ρωμαϊκό λατομείο και στα βουνά της Λεμονούς και ετοιμάζονται για τη μεγάλη χειμερινή τους δράση στη Σμύρνη όπου θα γιορτάσουν τα Φώτα με την εκεί Κοινότητα των Ρωμιών. Ας σημειωθεί ότι οι Ανιχνευτές της Μυτιλήνης το ερχόμενο Σαββάτο οργανώνουν μια μεγάλη καλή πράξη συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας στο νησί που τα έχουν ανάγκη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey