Από τη φαρμακευτική εταιρεία «Angelini Pharma Hellas»

Έμπρακτη στήριξη στους σεισμόπληκτους της Λέσβου

16/09/2017 - 13:30

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης και Αλληλεγγύης, που υλοποιεί εδώ και χρόνια η φαρμακευτική εταιρεία «Angelini Pharma Hellas», προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμα ενέργεια αγάπης και έμπρακτης στήριξης.

Την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε δωρεά γραφικής ύλης και τεχνικού εξοπλισμού στους σεισμόπληκτους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού στο χωριό της Βρίσας, που επλήγη σοβαρά από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου στη Λέσβο. Η δωρεά έλαβε χώρα στην περιοχή του Πολιχνίτου, χαρίζοντας χαμόγελα αγάπης σε όλα τα παιδιά, που τόσο υπέφεραν και δοκιμάστηκαν το τελευταίο διάστημα.

Το υλικό συγκεντρώθηκε με την εθελοντική προσφορά και πρωτοβουλία όλων των εργαζομένων της «Angelini Pharma Hellas» και τα είδη αναμένεται να καλύψουν σημαντικό μέρος των αναγκών των σεισμόπληκτων οικογενειών, προσφέροντας μια μικρή ελπίδα μπροστά στη μεγάλη καταστροφή που υπέστησαν, καθώς αρκετοί έχασαν μέσα σε μια στιγμή περιουσίες και κόπους χρόνων.

Η «Angelini Pharma» έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν και στις μέρες μας ότι πάντα στηρίζει και βοηθάει πληγείσες ομάδες, παραμένοντας αρωγός όσων έχουν ανάγκη.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey