«Έφυγε» ο Στρατής Δήμου!

26/04/2018 - 15:18 Ενημερώθηκε 27/04/2018 - 12:23

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Λέσβου και ειδικότερα στην ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού, ο ξαφνικός θάνατος του Στρατή Δήμου το πρωί της Πέμπτης.

Ο εκλιπών ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έπαιξε αρχικά στον Αχιλλέα και εν συνεχεία σε Μυτιλήνη και Απόλλωνα. Συμπαίκτης των Γραμμού, Δαλαμπέκη, Γιανέλλη και άλλων Λέσβιων που διέπρεψαν στα γήπεδα της Α' Εθνικής. Αποτέλεσε μάλιστα μέλος του Συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις με τους συνοδοιπόρους του όλα τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα. 

Ο Στρατής Δήμου ήταν επίσης επί σειρά ετών πράκτορας του ΟΠΑΠ στη Λέσβο, διατηρώντας για πολλά χρόνια πρακτορείο μέσα στην Ερμού, το οποίο τα τελευταία χρόνια είχαν αναλάβει να λειτουργούν τα παιδιά του, πριν κλείσει οριστικά πριν λίγες εβδομάδες μετά την καταγγελία της σύμβασης από τον Οργανισμό. Η απώλεια του, σε ηλικία 76 ετών, βύθισε στο πένθος συγγενείς, φίλους και παλιούς συμπαίκτες. 

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου αναφέρει: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του Στρατή Δήμου. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο εκλιπών ήταν εκτός από έναν αξιόλογο συμπαίκτη, πρωτίστως ένας εγκάρδιος φίλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό παράδεισο Στρατή...»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey