Σημαντικός παράγοντας της οικονομικής ζωής του τόπου

Έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Καραγεωργίου

08/03/2021 - 11:32

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 93 ετών, έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες ένας σημαντικός παράγοντας της οικονομικής ζωής του τόπου ο Σάββας Καραγεωργίου. Το όνομα του εκλιπόντος έχει συνδεθεί με τον κλάδο των οικοδομικών υλικών στο νησί.

Εκτός όμως από σπουδαίος επιχειρηματίας υπήρξε και μέγας ευεργέτης για τον τόπο καταγωγής του, την Φίλια, τον οποίο είχε ενισχύσει αρκετές φορές με όσα μέσα διέθετε. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δώρισε το οικόπεδο στο οποίο κατασκευάστηκε το Αγροτικό Ιατρείο Φίλιας συνδράμοντας και ως προς τον μηχανολογικό εξοπλισμό, στάθηκε αρωγός στην περίφραξη του Γηπέδου Ποδοσφαίρου Φίλιας «Γιώργος Καζάζης», παράλληλα είχε δώσει υλικά για την ανάπλαση στο εξωκλήσι της Αγίας Φωτεινής, ενώ είχε συνδράμει οικονομικά αρκετές φορές τον τόπο καταγωγής του.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Κοινότητας Φίλιας, Σταύρος Σκαλοχωρίτης σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Τα μέλη της Κοινότητας Φίλιας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και στους οικείους του Σάββα Καραγεωργίου, ενός ανθρώπου που υπήρξε ευεργέτης για τον τόπο καταγωγής του στηρίζοντάς τον εμπράκτως. Η Κοινότητα Φίλιας ως ελάχιστο φόρο τιμής κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey