Ο Σύλλογος Όλκος χάρισε χαρούμενες γιορτές σε 10 οικογένειες της Μυτιλήνης

Δώρισε σε άπορες οικογένειες όλα τα απαραίτητα για τις γιορτές

22/04/2019 - 14:07 Ενημερώθηκε 22/04/2019 - 14:10

Ο Σύλλογος Ολκός (Φίλοι Επιστήμης και Πολιτισμού) ενόψει των γιορτών του Πάσχα, δώρισε σε δέκα άπορες οικογένειες της Μυτιλήνης όλα τα απαραίτητα για να περάσουν όμορφα τις γιορτινές μέρες.

Η πρόεδρος Χαρά Ζήκα, Χημικός και Δρ Φαρμακευτικής δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ όταν μας δίνεται η δυνατότητα σαν Σύλλογος να στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπω άτομα να υποφέρουν και να λιμοκτονούν ενώ υποστηρίζουμε ότι είμαστε μια πολιτισμένη κοινωνία! Αφού δεν επαρκούν οι μηχανισμοί στήριξης των Ελλήνων που έχουν ανάγκη, ας βοηθήσουν οι Σύλλογοι. Καλώ όλους τους Συλλόγους που ενδιαφέρονται για ανθρωπιστικές και πολιτιστικές δράσεις να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Ο καθένας από μας μπορεί να κάνει λίγα, όλοι μαζί μπορούμε πολλά!!»


Ο Σύλλογος ΟΛΚΟΣ ιδρύθηκε το 2006 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Έχει έντονη παρουσία στην πόλη, ποικίλες δραστηριότητες και αριθμεί πολλά μέλη. Η λέξη «ολκός» είναι αρχαιοελληνική και σημαίνει έλξη προς μια κατεύθυνση ενώ το λογότυπο του Συλλόγου είναι η σπείρα που είναι το αρχαιότερο σύμβολο της επιστήμης και του πολιτισμού. Μερικοί από τους στόχους του Ολκού είναι η οργάνωση ημερίδων και εκδηλώσεων για την ανάδειξη επιστημονικών και πολιτιστικών θεμάτων,  η οργάνωση εκδρομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, οι αθλητικές δραστηριότητες (έχουν συσταθεί ομάδες ποδοσφαίρου και basket),  η συνεργασία με άλλους συλλόγους και  πράξεις αγάπης (ενίσχυση απόρων, δωρεές σε ιδρύματα, τράπεζα αίματος κλπ) 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey